Megvásárolta a JóAutók.hu és az Auto-Licit.hu oldalakat az AutoWallis Nyrt. fő tulajdonosa

2019. Január 30. 08:58

A Wallis Asset Management Zrt. megvásárolta a Net Mobilitás Zrt.-t, így a Wallis tulajdonába került a JóAutók.hu és az Auto-Licit.hu honlap is, a vételárat a felek üzleti titokként kezelik.

A felvásárló cég egyben az AutoWallis Nyrt. fő tulajdonosa is, aki azért vásárolta meg ezt a két weboldalt, mert a jövőben az online autókereskedelem dinamikus bővülésére számít, ráadásul mindkét oldal illeszkedik a Wallis magyar autóipari befektetéseket tartalmazó portfoliójába.

A Wallis Csoport meghatározó tulajdonosa a Budapesti Értéktőzsdén standard kategóriában jegyzett AutoWallis Nyrt.-nek (korábbi nevén Altera), amelynek tagvállalatai Magyarországon, valamint a közép és délkelet-európai régióban gépjármű- és alkatrész kis- és nagykereskedelemmel, szerviz szolgáltatásokkal, gépjármű-kölcsönzéssel foglalkoznak, és 2017-ben 66 milliárd forintos (nem konszolidált magyar számviteli törvény szerinti) árbevételt értek el.

A megvásárolt oldalakról megjegyezték, hogy a korábbi tulajdonosuk a Net Mobilitás Zrt. 2016-ban alakult, eddigi fő tulajdonosa a Tőkepartner Kockázati Tőkealap volt.

A JóAutók.hu az első ellenőrzött használtautó piactér, 2017 óta meghatározó és dinamikusan növekvő szereplője a magyar online autókereskedelmi piacnak, azért jött létre, hogy hatékonyan kapcsolja össze a biztonságorientált autóvásárlókat a tisztességes eladókkal.

A honlapnál dolgozó adminisztrátorok minden feltöltött hirdetést és előéletet igazoló dokumentumot ellenőriznek.

Az Auto-Licit.hu több mint 12 éve üzemelő, flottafüggetlen gépjárműaukciós oldal.

Célja, hogy a megbízók flottájából kikerült használt gépjárműveket transzparens, online aukción értékesítse a lehető legmagasabb kereskedői árakon a magyarországi autókereskedéseknek.

Az oldal megbízói többnyire multinacionális cégek, flottakezelők, lízingcégek, állami- és magánvállalatok.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Klauzula Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft logo

Klauzula Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft

Budapest XI. kerület

Társaságunk 1995. óta segíti a hozzánk forduló gazdasági társaságok munkáját, eligazodását a törvények útvesztőjében.
Komplett könyvelői, bér-, és Tb-, munkaügyi szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkánkat szakmai felelősségbiztosítási háttérrel, könyvvizsgáló közvetlen irányítása mellett végezzük. Ügyfeleink részére NAV előtti képviseletet, valamint adószakértést is vállalunk.
Vállaljuk továbbá gazdasági társaságok könyvvizsgálatát, átalakulások auditálását.

MrSoft Kft logo

MrSoft Kft

Budapest IX. kerület

Minőségi, határidőre könyvelés, 21 éves válalkozási gyakorlat, megbízhatóság, pontosság, reális áron.

Soft Consult Kft logo

Soft Consult Kft

Budapest III. kerület

Szaktudás+precizitás+felelősség vállalás=Profizmus

Ügyfeleinknek kettős garanciát biztosítunk szolgáltatásainkkal kapcsolatban, egyrészt egy nagy összegű egyedi felelősség biztosítás formájában, másrészt egy szerződésben rögzített kötbérezési lehetőséget, mely a határidőben és hibátlanul nyújtott szolgáltatáshoz kötődik.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu