Hétfői nappal bővül a fonyódi piac nyitva tartása májustól!

2019. Január 21. 09:56

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében a Fonyódi Vásár és Piac nyitva tartása május 1-től szeptember 30. napjáig a hétfői nappal egészül ki, a 2019. szeptemberi Képviselő.

Fonyód Város Önkormányzata nemrégiben valósította meg a Fonyódi Vásár és Piac fejlesztésének első szakaszát a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program mintegy 300 millió forintos támogatásából. 

Fonyód város központjában szerdai és szombati napokon jelentős hagyományokkal rendelkező, nagy forgalmat lebonyolító élelmiszerpiac és vásár működik az év minden szakában.

A közelmúltban megvalósult korszerűsítés az élelmiszerpiacnak helyet adó csarnokra és környezetére terjedt ki.

Ennek keretében kapacitásbővítésre került sor. Az önkormányzat célja volt az élelmiszerpiac megújítása, a meglévő piaccsarnok korszerűsítése, új vizesblokkok és üzletek kialakítása, a burkolatok megújítása. 

A fokozott vásárlói igények kielégítése végett merült fel az ötlet a Fonyódi Vásár és Piac nyitva tartásának heti egy, hétfői nappal történő meghosszabbítására.

Így a Vásár és Piac heti három alkalommal tart majd nyitva, – idén egyelőre - május 1-től szeptember 30. napjáig a már hagyományos szerda – szombat napokon kívül a hét első napján is.

A hétfői napokon történő árusítás az előre megváltott éves, valamint szezonos bérlettel rendelkező árusok számára nem jelent plusz bérleti díj költséget.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Sebestyén Könyvvizsgáló Kft. logo

Sebestyén Könyvvizsgáló Kft.

Székesfehérvár

Megbízható, igényes munka vállalkozásoknak, szervezeteknek!

KL CONSULTING KFT. logo

KL CONSULTING KFT.

Nyíregyháza

Célunk, hogy Partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek hozzájárulnak vállalkozásuk, szervezetük hatékony működéséhez, eredményes gazdálkodásához, takarékos adózásához, valamint a hatóságok és a gazdasági élet más szereplői által történő pozitív megítéléséhez. Ha vállalkozásának információra, biztonságra, vezetési tanácsra van szüksége, jó helyre jött.

ABACUS DUO Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. Törökné Halász Zsuzsanna bejegyzett könyvvizsgáló logo

ABACUS DUO Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. Törökné Halász Zsuzsanna bejegyzett könyvvizsgáló

Békéscsaba

Ha hosszú távra keres partnert a számviteli, adózási feladatainak ellátására, és egy személyes, kizárólag Önt kiszolgáló könyvelő irodát keres, akkor mi vagyunk azok.
Egy könyvelő iroda, amely csak az Öné.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó