Hétfői nappal bővül a fonyódi piac nyitva tartása májustól!

2019. Január 21. 09:56

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében a Fonyódi Vásár és Piac nyitva tartása május 1-től szeptember 30. napjáig a hétfői nappal egészül ki, a 2019. szeptemberi Képviselő.

Fonyód Város Önkormányzata nemrégiben valósította meg a Fonyódi Vásár és Piac fejlesztésének első szakaszát a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program mintegy 300 millió forintos támogatásából. 

Fonyód város központjában szerdai és szombati napokon jelentős hagyományokkal rendelkező, nagy forgalmat lebonyolító élelmiszerpiac és vásár működik az év minden szakában.

A közelmúltban megvalósult korszerűsítés az élelmiszerpiacnak helyet adó csarnokra és környezetére terjedt ki.

Ennek keretében kapacitásbővítésre került sor. Az önkormányzat célja volt az élelmiszerpiac megújítása, a meglévő piaccsarnok korszerűsítése, új vizesblokkok és üzletek kialakítása, a burkolatok megújítása. 

A fokozott vásárlói igények kielégítése végett merült fel az ötlet a Fonyódi Vásár és Piac nyitva tartásának heti egy, hétfői nappal történő meghosszabbítására.

Így a Vásár és Piac heti három alkalommal tart majd nyitva, – idén egyelőre - május 1-től szeptember 30. napjáig a már hagyományos szerda – szombat napokon kívül a hét első napján is.

A hétfői napokon történő árusítás az előre megváltott éves, valamint szezonos bérlettel rendelkező árusok számára nem jelent plusz bérleti díj költséget.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Gitta Irodája - Botosné Kárász Brigitta logo

Gitta Irodája - Botosné Kárász Brigitta

Székesfehérvár

Könyvelés és irodai ügyintézés egy helyen kezdő vállalkozások részére is, online formában is, amelynek segítségével több időt fordíthat vállalkozása fejlesztésére.

AUTOMATIKA1EM KFT logo

AUTOMATIKA1EM KFT

KISKUNHALAS

Cégünk 1984. óta működik. 1991. évtől tevékenységünk elsősorban a könyvelés és az adótanácsadás. Az eltelt húsz év munkája bizonyítja, hogy kellő odafigyeléssel, folyamatos szakmai szintemeléssel megbízóink megelégedésére dolgozunk.

Adro Tax Kft logo

Adro Tax Kft

Budapest XVI. kerület

Teljes körű könyvelési, számviteli szolgáltatást nyújtunk,mikro-, kis- és középvállalkozások részére.
Adótanácsadás személyre szabottan, adóoptimalizálás! Letölthető iratminta, aktuális hírek, adózási tudnivalók, változások, szabályzatok készítése! Elérhetőek vagyunk: Budapest XVI, Biatorbágy, Dunaharaszti könyvelőirodában!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton