Hétfői nappal bővül a fonyódi piac nyitva tartása májustól!

2019. Január 21. 09:56

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében a Fonyódi Vásár és Piac nyitva tartása május 1-től szeptember 30. napjáig a hétfői nappal egészül ki, a 2019. szeptemberi Képviselő.

Fonyód Város Önkormányzata nemrégiben valósította meg a Fonyódi Vásár és Piac fejlesztésének első szakaszát a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program mintegy 300 millió forintos támogatásából. 

Fonyód város központjában szerdai és szombati napokon jelentős hagyományokkal rendelkező, nagy forgalmat lebonyolító élelmiszerpiac és vásár működik az év minden szakában.

A közelmúltban megvalósult korszerűsítés az élelmiszerpiacnak helyet adó csarnokra és környezetére terjedt ki.

Ennek keretében kapacitásbővítésre került sor. Az önkormányzat célja volt az élelmiszerpiac megújítása, a meglévő piaccsarnok korszerűsítése, új vizesblokkok és üzletek kialakítása, a burkolatok megújítása. 

A fokozott vásárlói igények kielégítése végett merült fel az ötlet a Fonyódi Vásár és Piac nyitva tartásának heti egy, hétfői nappal történő meghosszabbítására.

Így a Vásár és Piac heti három alkalommal tart majd nyitva, – idén egyelőre - május 1-től szeptember 30. napjáig a már hagyományos szerda – szombat napokon kívül a hét első napján is.

A hétfői napokon történő árusítás az előre megváltott éves, valamint szezonos bérlettel rendelkező árusok számára nem jelent plusz bérleti díj költséget.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Tuti-Kontír Kft logo

Tuti-Kontír Kft

Budapest XI. kerület

Könyvelés, bérszámfejtés 20 éves szakmai tapasztalattal, jogászokkal.

Tax-Orientation Consulting Kft logo

Tax-Orientation Consulting Kft

Budapest XIV. kerület

Legrégebbi ügyfelünknek 20 éve mi végezzük a könyvelését és a kapcsolódó egyéb ügyeit. 13 éve társasági formában, könyvelő irodaként működünk. Társaságunk teljes körű szolgáltatást nyújt. Könyvelés - bérszámfejtés - TB ügyintézés - képviselet a hatóságok előtt - rendszeres és eseti adótanácsadás, szükség szerint munkavédelmi, munkaügyi és munkajogi képviselet is.

Farkas Csilla ev logo

Farkas Csilla ev

Bajna

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés magas színvonalon.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu