Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft

2019. Január 14. 09:55

Együttműködésre lép az LG Electronics (LG) és a Microsoft. A dél-koreai és az amerikai nagyvállalat szándéknyilatkozatot írt alá az LG önvezetőautó- és infotainment-rendszereinek fejlesztésére.

A Las Vegasban a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállítás (CES) alkalmából aláírt nyilatkozat értelmében az LG felgyorsítja meglévő digitális platformjának átalakítását az autóipar számára a Microsoft Azure felhő- és mesterségesintelligencia-technológiáinak, valamint az LG fejlesztés alatt álló "önvezető" szoftverének segítségével.

Az LG a Microsoft mesterséges intelligencia terén szerzett tudását adaptálja saját járművezetést támogató rendszereibe (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS), a sofőr állapotát ellenőrző kameráiba (Driver-Status Monitoring, DSM) és többcélú frontkamerarendszereibe, valamint infotainment rendszereibe beépíti a Microsoft virtuális asszisztensekhez készült megoldásgyorsítóját (Virtual Assistant Solution Accelerator).

Az Azure Data Box szolgáltatás révén az útközben rögzített adatok automatikusan feltölthetők a felhőbe, az így létrehozott könyvtár pedig segít az önvezető szoftvert még okosabbá tenni.

Az LG tervei között szerepel, hogy a legmodernebb technológiai megoldások alkalmazásával új, innovatív digitális fejlesztő- és tesztelőközpontokat hoz létre.

A Microsoft Azure által támogatott nagyteljesítményű számítástechnika és grafikus feldolgozóegység nagymértékben lecsökkenti az LG önvezető szoftvere számára szükséges tanulásra és fejlődésre fordítandó időt.

A városi utak és közlekedési minták megismerése, ami általában több mint egy napot venne igénybe, az Azure segítségével percek alatt meglehet.

A Microsoft fejlett felhőalapú infrastruktúrája és az LG gyorsan növekvő járműalkatrész-üzletága közösen a teljes önvezető autóipar fejlődését felgyorsítja majd.

Az LG és a Microsoft együtt formálja a közlekedés jövőjét.

A özös munka révén az autógyártók termékei különleges, egyedi közlekedési élményt nyújthatnak majd, eddig ismeretlen szolgáltatások és bevételi források jöhetnek létre, végül pedig biztonságosabb, intelligensebb és fenntarthatóbb járművek kerülhetnek ki a gyárakból.

Az LG Electronics a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója, amely világszerte 125 helyen 77 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

Az amerikai székhelyű Microsoft Corporation a világ egyik legnagyobb szoftvervállalataként több mint 150 országban 128 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

KingdomConto Számviteli és Tanácsadó ft. logo

KingdomConto Számviteli és Tanácsadó ft.

Érd

Könyvelőirodánk az ügyfeleket Érd és környékéről illetve az ország bármely területéről szeretettel várjuk, hiszen a bizonylatokat online is fogadjuk.

Hegedüs Andrea logo

Hegedüs Andrea

Sárkeresztes

A jó könyvelő szerződéssel és számlával dolgozik, rendelkezik felelősség biztosítással, titoktartást vállal, kreatív, precíz és folyamatosan képzi magát, betartja a határidőket, képviseli ügyfelét a hivatalos ügyekben.
A jó könyvelő mindig az ügyfél mögött áll, de fontos, hogy az ügyfél is teljesítse azokat a kéréseket, amelyeket a könyvelő igényel – csak így lehet jó és megfelelő a munka.

Kovács és Pataki Könyvelő Kkt. logo

Kovács és Pataki Könyvelő Kkt.

Békéscsaba

A Kovács és Pataki Kkt vállalkozások és magánszemélyek részére teljes körű szolgáltatást nyújt könyvelési, adózási feladatok ellátására.
Munkánkat adótanácsadói, könyvvizsgálói és ügyvédi iroda is támogatja.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton