Több mint kétszáz hajóra számítanak a júliusi Balaton-átevezésen

2018. Június 22. 09:39

Több mint kétszáz hajóra számítanak a szervezők a júliusi Balaton-átevezésen, amelyre továbbra is lehet nevezni a világhálón.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a július 14-én sorra kerülő eseményen akár 600-700 indulóra, körülbelül 200-250 hajóegységre számítanak.

A Balaton-átevezést a 10,2 kilométeres Fonyód-Badacsony-Fonyód útvonalon, rögzített hajókkal kialakított folyósón kell teljesíteniük az indulóknak.

Minden kézi hajtású vízi járművel - például kajakokkal, kenukkal, SUP-okkal, tengeri kajakokkal, sárkányhajókkal - rajthoz lehet állni, a verseny végén kategóriánként és abszolútban is győztest hirdetnek majd.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Balance Universal logo

Balance Universal

Budapest XIII. kerület

A Balance Universal összeszokott csapata a könyvelésen és bérszámfejtésen túl teljeskörű tanácsadás szolgáltatást (adótervezés, cégalapítás előtti tanácsadás, üzleti és marketing tanácsadás) nyújt partnereinek. Mind középvállalkozások, mind a mikro- és kisvállalkozások terén szereztünk szakmai tapasztalatot a cégbejegyzéstől a végelszámolásig. Sokrétű adóellenőrzési gyakorlattal rendelkezünk. Az általunk könyvelt időszakra és felelősségünkre adóhatósági megállapítás nem történt .

HARKO-X Kft. logo

HARKO-X Kft.

Miskolc

Könyvelőirodánk Miskolc központjában, otthonos környezetben, jól felszerelt irodánkban állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.

E és T Consulto kft logo

E és T Consulto kft

Györ

Problémája van megoldjuk ,Vállalkozása könyvelését adóhatóság elötti képviseletét megoldjuk,adótanácsadás könyvelés,könyvizsgálat biztositással
Tanácsadás ,könyvelés felülvizsgálata,átvilágitása felelösségbiztositással.Cégünk 1998-ban alakult 2010-ben átalakult jogutoddal Kft-vé A vállalatirányitás a könyvitelig teljeskörü ügyviteli megoldások elsökézböl.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó