Koronavírus - Utazási irodák szövetsége: minimális lemondás érkezett az irodákhoz

2020. Február 24. 14:11

Minimális eddig a koronavírus miatti útlemondások száma ami az utazási irodákhoz érkezett, az érdeklődők inkább telefonon kérnek világosítást a járvány miatti intézkedésekről.

Az irodák az olasz fejleményeket követően igyekeznek minél rugalmasabban alkalmazkodni a helyzethez. Amennyiben szükséges, alternatív útvonalakon biztosítják az utazásokat, illetve mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szolgáltatók elfogadják adott esetben az átfoglalási kéréseket.

Az országos tisztifőorvos hétfői közlése szerint mérik az új koronavírus olaszországi terjedése miatt az onnan közvetlenül érkező utasok testhőmérsékletét a budapesti és a debreceni repülőtéren. A koronavírus-járvány december közepén indult Kínából.

A hivatalosan COVID-19 névvel jelölt vírusfertőzés már több mint hetvenezer embert megfertőzött szerte a világban, több mint kétezren pedig meghaltak a kórban. A megbetegedések és halálozások túlnyomó többsége továbbra is a kínai Hupej tartományban történt.

Több országban, Kuvaitban, Bahreinben és Afganisztánban is megjelent a kínai Vuhanból indult koronavírus, Olaszországban a múlt hétvégén robbanásszerűen megugrott a megbetegedések száma.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Könyvesiné Nagy Enikő logo

Könyvesiné Nagy Enikő

Őrbottyán

Könyvelő irodánk könyvviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, pénzügyi tanácsadás, valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátását végzi. Adószakértői, Könyvvizsgálói, Ügyvédi közreműködéssel dolgozunk.

Szolgáltatásaink:
- Főkönyvi nyilvántartások vezetése (könyvelés)
- Tb ügyintézés, Bérszámfejtés
- Számviteli információs rendszer kialakítása, aktualizálása
- Cégeljárás (bejegyzés, módosítás, átalakulás, megszűnés)
- Tanácsadás (adó, jogi, vállalkozói)
- Hatóságok előtti képviselet

KLMG KFT logo

KLMG KFT

Budapest XII. kerület

Ha könyvelőt, adótanácsadót keres, kérem fontolja meg a következőket:
- a KLMG Kft vezetője Czerván Klára nagy tapasztalatra tett szert az ellenőrzés területén mielőtt könyveléssel és adótanácsadással foglalkozó cégünk egyik vezetője lett,
- büszkék vagyunk arra, hogy sem alkalmazottaink, sem ügyfeleink körében nem jellemző a fluktuáció,
- ügyfeleinkkel együtt tervezzük meg az adott évet, nálunk nincsenek váratlan meglepetések a mérlegekben, bevallásokban,
- ellenőrzési statisztikánk kiváló.

Számadó-Consulting Kft logo

Számadó-Consulting Kft

Debrecen

A Számadó Consulting Kft 2009-ben alakult, azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben és a lehető legmagasabb minőségben ki tudja elégíteni a hazai és külföldi vállalkozások és természetes személyek gazdasági, tanácsadási szolgáltatások iránti igényeit.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu