Friss infók

Az ELTE kutatói szerint a kutyákról kellene a robotok reakcióit mintázni

2018. Január 17. 14:44

Az ELTE Etológiai Tanszékének munkatársai szerint ahhoz, hogy az emberek könnyebben elfogadják a környezetükben található robotokat, tervezésük során az állatok, elsősorban a kutyák viselkedését kell alapul venni.

A januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése

2018. Január 17. 14:29

Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az internet-szolgáltatás áfája, a csökkentés az internetszolgáltatók januári számláiban jelenik meg, az áfa módosításával arányosan az előfizetési díjak is csökkentek.

Sikeresen zárta a múlt évet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

2018. Január 16. 14:03

Sikeresen zárta a múlt évet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), számos, a gazdálkodást könnyítő intézkedés született a NAK kezdeményezésére.

Folytatódhat a növekedés az építőiparban, de vannak kockázatok

2018. Január 16. 09:22

Folytatódhat az építőiparban a növekedés, bár ezt több tényező - közöttük a munkaerőhiány és a kedvezményes áfa körüli bizonytalanság - akadályozhatja.

Hatvanöt év koronás főként - a királynő szavaival

2018. Január 15. 13:23

Isten kegyelméből Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága és más birtokok és területek királynője, a Nemzetközösség feje, a hit védelmezője - az idén lesz hatvanöt éve, hogy II. Erzsébet királynő koronás főként viseli ezeket a címeket, de most első ízben osztotta meg személyesen is az alattvalókkal, hogy milyen emlékeket őriz a hat és fél évtizeddel ezelőtti világraszóló koronázási ceremóniáról.

Jogsértő reklám miatt 54 millió forint bírságot szabott ki a Numil Kft.-re a GVH

2018. Január 15. 10:00

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Milumil termékek jogsértő reklámozása miatt a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.-re 54 millió forint, a Házi Gyermekorvosok Országos Érdekvédelmi Egyesületére pedig 500 ezer forint bírságot szabott ki.

Hetvenmillió forint art mozik támogatására

2018. Január 11. 14:06

Csaknem hetvenmillió forinttal támogatta pályázati úton az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Kultúráért Felelős Államtitkársága az artmozik és art besorolású filmalkotások forgalmazását 2017-ben.

A magyar gazdaság sikerei a vállalkozások és a munkavállalók erőfeszítéseit dicsérik

2018. Január 11. 13:58

A magyar gazdaság jelenleg tapasztalható kedvező mutatói a vállalkozások és munkavállalók erőfeszítéseit dicsérik.

Jelentősek az országban a területi eltérések a vásárlóerőben

2018. Január 09. 13:19

Továbbra is jelentősek a területi eltérések a vásárlóerőben Magyarországon, az átlag feletti vásárlóerővel rendelkező települések elsősorban Észak-Dunántúlon, illetve Közép-Magyarországon találhatók, míg a szegényebbek Észak-Kelet-Magyarországon és Dél-Magyarországon.

Tavaly 690 milliárd forintnyi támogatást hagyott jóvá a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési programból

2018. Január 09. 13:06

Tavaly 690 milliárd forintról, ebből decemberben 140 milliárd forintról, 61 500 támogatási kérelemről hozott pozitív döntést a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési programban, amelyben 30 felhívás nyitott 315 milliárd forintos keretösszeggel.

Kétmilliárd forintra pályázhatnak az önkormányzatok a Zártkerti programban

2018. Január 03. 09:37

Megjelent a Zártkerti program pályázati felhívása, az önkormányzatok 2 milliárd forintra pályázhatnak.

Jogszabályváltozások - Januártól csak 10 évesnél fiatalabb autóval lehet taxizni

2018. Január 03. 09:13

Januártól csak 10 évesnél fiatalabb autóval lehet taxizni, miután lejár a 2015-ös kormányrendeletben meghatározott türelmi idő.

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Romsics és Társa Bt logo

Romsics és Társa Bt

Tokod

Profi és vállalkozásorientált, megbízható munka.

B és B '94 Könyvelő és Tanácsadó Bt. logo

B és B '94 Könyvelő és Tanácsadó Bt.

Kismaros

Társas vállalkozások és egyéni vállalkozók számára végzünk teljeskörű számviteli, adózási szolgáltatást, bérszámfejtést, munkaügyi ügyintézést, üzletviteli tanácsadást, bevallások határidőben történő beküldését. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Zékány Rita logo

Zékány Rita

Szeged

Zékány Rita vagyok, 16 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezem, önálló könyvelő irodámat 2002 óta vezetem. 1995-ben szereztem mérlegképes könyvelői bizonyítványt. 2000 -ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának közgazdász szakán. 2002-ben adótanácsadói szakképesítést szereztem. Pénzügyminisztérium nyilvántartásában szereplő adószakértői igazolvánnyal rendelkezem.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu