Új rendszám-tábla szabályok

2019. December 16. 17:14

2021. január 1-jével összevonják a korábban E, M, SP, P és Z betűjelű, ideiglenes rendszámtáblákat, és ezek helyett egységesen I betűjelet vezet be felmenő rendszerben. Megszűnnek a jövőben az ideiglenes behozatali vámeljárás alá vont járműre kiadott V betűjelű rendszámok, valamint a lassú járművek speciális, fehér alapon Y kezdő betűjelű rendszámai is. A kivezetés a járműtulajdonosok részére nem jelent adóteher-növekedést.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Mobilkont KFT logo

Mobilkont KFT

Érd

A vállaltirányítástól a könyvvitelig teljes körű ügyviteli megoldások egy kézből

CSOKMA Kft. Könyvelőiroda logo

CSOKMA Kft. Könyvelőiroda

Nagykanizsa

Cégünk fő profilja a könyvelés és ehhez kapcsolódó szolgáltatásrendszer. Széles körű adózási és számviteli ismeretekkel állunk minden tisztelt Ügyfelünk rendelkezésére. A cél megvalósítása érdekében – ügyvéd, könyvvizsgáló, pályázatíró – partnereink bevonásával komplex szolgáltatást tudunk biztosítani Önnek!

Tax Consulting Bt. logo

Tax Consulting Bt.

Budapest III. kerület

A Könyvelő Iroda fontosnak tartja a vállalkozás küldetésének elősegítését, hogy szaktudásával és információival segítsen a döntés-előkészítésben. Gondot fordít arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzen, lépést tart a változásokkal, ismeri az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat. A könyvelő iroda felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos adózási megoldásokra. A könyvelő iroda a szolgáltatásait szakszerűen és gondosan, a jogszabályoknak megfelelően teljesíti.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó