Az exportfejlesztési ügynökség segíti az orvostechnikai cégek külpiacra lépését

2019. Október 14. 09:21

A hazai orvostechnikai vállalkozások külpiacra lépését támogató, értékesítését segítő együttműködést kötött a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a MediKlaszter Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter.

Az együttműködés célja a magyar orvostechnikai vállalkozások piaci, különösen exportértékesítési lehetőségeinek elősegítése a piacra lépés feltételeinek támogatásával, nemzetközi szakmai kiállításokon történő részvétel szervezésével és a kapcsolódó marketing feladatok ellátásával.

A közlemény idézi Hendrich Balázst, a HEPA vezérigazgatóját, aki kiemelte: az egészségipar a hagyományosan erősen exportorientált magyar gazdaság egyik legjelentősebb exportágazatává vált, a magyar orvostechnikai vállalatok átlagosan termelésük 80 százalékát exportálják a külpiacokra.

Az együttműködés értelmében a két fél segíti az innovációjában erős, szervezetében és kereskedelmében összeszervezett hazai orvostechnikai műszergyártást, hogy a magyar orvostechnikai vállalkozások növeljék versenyképességüket és exportvolumenüket - áll a közleményben.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

KCA Számviteli Szolgáltató és Adótanácsadó Kft logo

KCA Számviteli Szolgáltató és Adótanácsadó Kft

Gödöllő

KÖNYVELÉS - CONTROLLING - ADÓTANÁCSADÁS
Szeretné, ha egyedi igények szerint felépített havi jelentést kapna kézhez, cége aktuális helyzetéről? Használja azokat az információkat, melyek könyvelője birtokában vannak!
Alakítsa át teljesen az adminisztrációs folyamatait, hogy valóban szemmel tarthassa cége pénzügyeit!

TAMONKA Könyvelőiroda Kft logo

TAMONKA Könyvelőiroda Kft

Tataháza

Bár a vállalkozások vezetői a könyvelést a szükséges rossznak tartják, azért mi próbát teszünk arra, hogy más megközelítésből lássák munkánkat.
Célunk:
a könyvelési, bérügyviteli feladatok pontos elvégzése,
az ügyfelek információigényeinek gyors és maradéktalan kielégítése,
adótakarékos javaslatokkal a vállalkozások segítése.
Szolgáltatásunkat tudásunk legjavát adva végezzük, szakmai partnereink közreműködésével.

Golftax Kft logo

Golftax Kft

Budapest

1995. óta a piacon. Bérszámfejtés, könyvelés, adótanácsadás. Társasház gazdasági ellenőrzés, társasház könyvelés, társasház kezelés. Környezetvédelmi termékdíj tanácsadás.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó