Magyar ingatlanvállalatok is bekerültek a KPMG innovációs válogatásába

2019. Augusztus 02. 10:17

A nemzetközi üzleti és tanácsadó cég idén az egész világra kiterjesztette a válogatást, hogy a legjobb innovációkat bemutató ingatlanpiaci tudásbázist állíthasson össze a tervezéstől az értékesítésig.

A katalógus 240 céget tartalmaz, a térséget Magyarországon kívül csupán Ausztria és Csehország képviseli.

A KPMG az újításokat 9 kategóriába sorolta. A magyar vállalatok közül kettő is az IoT-újításokon, vagyis a világhálóba kapcsolható használati eszközökön dolgozik.

Az OOTT Technologies fejlesztése az intelligens otthoni berendezések irányítását oldja meg okostelefonról, a Parkl pedig az autósok parkolási, valamint az elektromos járművek töltési lehetőségeit segít feltérképezni.

Az eljárások digitalizációja kategóriába került a ingatlanhirdetések ismétlődéseit kiszűrő, és a legolcsóbb ajánlatot kiemelő árminimum.hu oldal.

A Beyond Visual fejlesztése a még fel sem épült ingatlanokat teszi láthatóvá és bejárhatóvá, így a virtuális valóság és a 3D tervezés innovációi között kapott helyet.

Innovatív építményként a városligeti Biodóm is elismerést kapott azzal, hogy a Paulinyi-Reith and Partners mint építészeti tervező is bekerült a katalógusba.

Az összeállítás készítői emellett a rugalmas munkahelyek, az egészségtudatos munkahelyek, az új finanszírozási lehetőségek, a kapcsolatteremtési megoldások és a fenntartható innovációk kategóriájában is értékelték az ingatlanpiachoz kapcsolódó fejlesztéseket.

Az innovatív ingatlanpiaci cégeket a KPMG helyi szakemberei keresték meg azzal a lehetőséggel, hogy a katalógusba kerüljenek. Az aspiráló cégek közül a projektet összefogó holland KPMG erre felállított csapata választotta ki a listába kerülőket.

A KPMG Real Estate Innovations Overview című összeállítása az internetről ingyenesen letölthető.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Németh Anita logo

Németh Anita

Budapest XIII. kerület

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem. Regisztrált mérlegképes könyvelőként, adótanácsadói képesítésem folyamatban van.
Célom, hogy a könyvelés és bevallások beadásán túl, a jogszabályok betartása mellett segítsem Ügyfeleimet gazdaságos működésük kialakításában.
Továbbá, hogy cégüket biztonságban tudják, és együttműködésünk hosszú távú legyen.

Nógrádi Gizella Könyvelő Kft. logo

Nógrádi Gizella Könyvelő Kft.

Szeged

Vállalkozásunk 24 éve működik. Társaságunk teljes körű szolgáltatást nyújt. Könyvelés - bérszámfejtés - képviselet a hatóságok előtt - bevallások és beszámolók szakszerű elkészítése. Mérlegképes könyvelő közgazdászok naprakész jogszabályi ismeretek birtokában vállalják egyéni vállalkozók, társaságok könyvelését, bérszámfejtését, bevallások és beszámolók szakszerű elkészítését.

CORELLA - CONTIR KFT. logo

CORELLA - CONTIR KFT.

Kaposvár

Teljeskörű számviteli szolgáltatás, pénzügyi, gazdasági ügyintézés igény szerint.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó