Nyílt napokat tart a Budapesti Békéltető Testület

2019. Június 28. 10:55

A közlemény szerint a nyílt napokkal szeretnék ismertebbé tenni a békéltető testületeket és közelebb hozni a fogyasztókhoz, a vállalkozásokhoz, valamint a médiához a fogyasztóvédelmi békéltetés intézményét, amely egy ingyenes és gyors eljárási lehetőség a fogyasztóvédelmi vitás ügyek megoldására.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz kötetlen beszélgetésekre a békéltetési eljárásról, megtudhatják, milyen fogyasztóvédelmi jogaik vannak a vállalkozásokkal szemben, és érdekes esetekről is hallhatnak.

A kereskedők és cégek pedig többet megtudhatnak az ügyfeleiket megillető jogokról, vagy éppen arról, hogy milyen kötelezettségeik vannak a békéltető testületi eljárásban.

A testület július 1-től 12-ig munkanapokon 8 és 18 óra között várja a fogyasztókat, vállalkozásokat és a média képviselőit a budapesti székhelyén.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Unicont Plusz Könyvelőiroda logo

Unicont Plusz Könyvelőiroda

Budapest XVI. kerület

Mai rohanó világunkban a vállalkozásoknak fontos, hogy megfelelő számviteli és adózási háttérrel rendelkezzenek.
Teljes körű, naprakész könyvelési és adózási szolgáltatásunkkal biztos alapokon fekvő számviteli hátteret nyújtunk.Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentene ezzel is segítve vállalkozása működését.
XVI. kerület kertvárosi részén csendes, nyugodt környezetben várjuk ügyfeleinket.

B és B '94 Könyvelő és Tanácsadó Bt. logo

B és B '94 Könyvelő és Tanácsadó Bt.

Kismaros

Társas vállalkozások és egyéni vállalkozók számára végzünk teljeskörű számviteli, adózási szolgáltatást, bérszámfejtést, munkaügyi ügyintézést, üzletviteli tanácsadást, bevallások határidőben történő beküldését. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Selmeczi Magda logo

Selmeczi Magda

Budapest XVIII. kerület

Egyéni vállalkozók könyvelésére szakosodtam.
Bérszámfejtést külön is vállalok könyvelőirodáknak, cégeknek!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó