Július 15-ig lehet nevezni a 2019-es 100 szóban Budapest pályázatra

2019. Május 10. 09:52

Július 15-ig lehet nevezni a 2019-es 100 szóban Budapest pályázatra.

A legfeljebb 100 szavas, Budapesthez kapcsolódó történeteket online, a budapest.in100words.eu internetes oldalon keresztül, valamint postai úton lehet beküldeni. A pályázat mindenki számára nyitott, egy pályázó legfeljebb öt történettel nevezhet.

A legjobb 100 történet zsebkönyvben jelenik meg, a legjobb tizenkettőt pedig kortárs művészek illusztrálják. Az alkotásokból a CAFe Budapest Fesztiválon lesz kiállítás, amelynek megnyitóján három írás megzenésített változata is elhangzik. Az első három helyezett 75, 50 és 25 ezer forint pénzjutalomban részesül.

A 18 éven alattiak kategóriájának legjobbjait külön is díjazzák - emelte ki Kobrizsa Ádám a sajtótájékoztatón.

A beérkezett írásokat négytagú zsűri - Székely Kriszta rendező, Jakab Juli dramaturg-színésznő, Nagy Dániel Viktor színész és Busa Pista előadóművész - bírálja el anonim rendszerben.

Székely Kriszta hangsúlyozta: nagyon nehéz 100 szóban összefoglalni valamit, de amikor sikerül, mert az ember rá van kényszerítve, hogy csak a dolgok esszenciáját ragadja meg, közelebb kerülhetünk önmagunkhoz.

A legszebb a 100 szóban Budapest pályázatban, hogy teljesen kortalan, bárki jelentkezhet a fiataloktól az legidősebbekig.

A pályázat ötletét a chilei Santiagóból vették, ahol 16 éve indult el egy hasonló kezdeményezés. A 100 szóban Budapest pályázatot először 2014-ben rendezték meg, az ötletet a kezdetektől támogatja a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ (BFTK). 2018-ban mintegy 1400 pályázat érkezett a felhívásra.

Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta: a pályázatra minden évben rengeteg jó, frappáns, humoros vagy éppen szívfakasztó írás születik.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

TAX ON 24 Adószakértő és Könyvviteli Szolgáltató Kft. logo

TAX ON 24 Adószakértő és Könyvviteli Szolgáltató Kft.

Kaposvár

A TAX ON 24 Kft. a vállalkozások ügyvitelét teljeskörüen átfogó szolgáltatást kínál Önnek, vállalkozói szerződéssel, garanciával, anyagi felelősséggel, üzleti diszkrécióval és könyvelői felelősségbiztosítással.

Ván Iroda Kft. logo

Ván Iroda Kft.

Kiskunhalas

Fő célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleink üzleti sikereinek előmozdítását.

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft logo

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft

Gyömrő

Kisvállalkozások válláról veszem le a könyvelés és adózás terheit. 20 éve állok tűzfalként a NAV (lánykori nevén APEH) és az ügyfeleim között.
Ügyfeleink elsősorban: kis és nagykereskedők (online és offline egyaránt), oktatási cégek, gyártó cégek, szolgáltató cégek, rendezvényszervezők, non-profit szervezetek.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó