PM: társadalmi egyeztetésen az épületenergetikai pályázat

2019. Április 08. 15:20

Az új energetikai konstrukció hozzájárul az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának javítására, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházások megvalósításához vissza nem térítendő támogatás formájában.

Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

A mikro-, kis- és középvállalkozások számára igényelhető támogatás összege minimum 3 millió forint, maximum 100 millió forint, amelyet megújuló energiafelhasználás növelését célzó fejlesztésekre fordíthatnak, például napkollektoros rendszer telepítésére, illetve faelgázosító kazánrendszer kiépítésére.

Lehetőség nyílik továbbá energiahatékonyságot javító beruházásokra, például épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére.

A projektek végrehajtására 24 hónap áll rendelkezésre.

 

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Kép-Tan Könyvelőiroda logo

Kép-Tan Könyvelőiroda

Budapest VI. kerület

Célunk, hogy ügyfeleink adminisztrációjának lehető legnagyobb részét elvégezve segítsük céljai elérésében, így a lehető legtöbb idejük marad saját szakmájuk művelésére. Nálunk a munka nem "futószalag"-szerű, hanem maximális figyelemmel, nem mellékesen a lehető legnagyobb körültekintéssel, probléma-megoldó készséggel fordulunk ügyfelünk felé.

Decsi Lászlóné logo

Decsi Lászlóné

Bóly

A Decsi Könyvelőiroda Bóly 1993-tól tevékenykedik
Alkalmazotti létszám: 3 fő
- ebből regisztrált mérlegképes könyvelő 2 fő
Állandó telefonos elérhetőség: +36 20 3937013
Állandó internetes elérhetőség: decsi@boly.hu
Vidéki ügyfelekkel interneten keresztüli kapcsolattartás, scannelt formában anyag fogadása, küldése.
Ügyvéd, pályázatíró biztosítása.

KL CONSULTING KFT. logo

KL CONSULTING KFT.

Nyíregyháza

Célunk, hogy Partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek hozzájárulnak vállalkozásuk, szervezetük hatékony működéséhez, eredményes gazdálkodásához, takarékos adózásához, valamint a hatóságok és a gazdasági élet más szereplői által történő pozitív megítéléséhez. Ha vállalkozásának információra, biztonságra, vezetési tanácsra van szüksége, jó helyre jött.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó