A magyar gazdaság sikerei a vállalkozások és a munkavállalók erőfeszítéseit dicsérik

2018. Január 11. 13:58

A kamara az elmúlt években több mint száz, a gazdaság pozícióját javító programot hajtott végre, ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy a gazdaság néhány térséget leszámítva "pörög" és az export is folyamatosan bővül.

A pozitív trendek várhatóan idén sem változnak: nem lesz választási költségvetés, tovább emelkednek a jövedelmek, valamint növekszik a fogyasztás is.

A legfontosabb előrelépések a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) átalakítása. A kamara és a kormányzat közös törekvéseként beszélt a közmunkások visszavezetéséről az elsődleges munkaerőpiacra, valamint a munkavállalók bérfelzárkóztatásáról, amely bár rövidtávon vitathatatlanul nehézségeket okoz, de már középtávon is kifizetődő lesz a gazdaság szereplőinek. Szakértők szerint a nyugat-európai bérszínvonal 60-70 százalékával a külföldön dolgozó magyarok jelentős része hazacsábítható.

Magyarország is fokozatosan rákapcsolódik a negyedik ipari forradalomra. Ehhez elengedhetetlen a digitális tudás fejlesztése, valamint a gazdaság és az oktatás összekapcsolása.  Ebben a munkában a kamara a jövőben is a teljes magyar gazdaságot képviseli. A szervezet büszke lehet arra, hogy branddé vált, súlyt képvisel; "Aki velünk nem ért szót, az nem képes sikeresen kormányozni". A megye gazdasága a válságból kilábalva új erőre kapott. A 2017-es mutatók tiszteletre méltóak: az egy főre jutó beruházási érték és ipari termelés egyaránt magasabb az országos átlagnál.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Callidus Magyar - Német Könyvelési kft logo

Callidus Magyar - Német Könyvelési kft

Budapest VII. kerület

Társaságunkat 20 évvel ezelőtt - 1991-ben – alapítottuk, a német–magyar gazdasági kapcsolatok erősödésében felismerve az idegen nyelvet beszélő szakemberekkel kapcsolatos igényeket a kis- és középvállalkozások területén.

BEDE KÖNYVELŐIRODA logo

BEDE KÖNYVELŐIRODA

Budapest XIII. kerület

A könyvelés felelősségteljes feladat, nagy megtiszteltetés számomra minden megbízás. Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek folyamatos szolgáltatásainkkal, érezzék, hogy minden esetben számíthatnak a „könyvelőre”. Vállaljuk, hogy a háttérben keményen dolgozunk azért, hogy megbízónk vállalkozása hatékonyabban működjön. A vonatkozó jogszabályok betartását garantáljuk, megnyugtató egy vállalkozást annak tudatában irányítani, hogy a „cég könyvelése re

Tax Consulting Bt. logo

Tax Consulting Bt.

Budapest III. kerület

A Könyvelő Iroda fontosnak tartja a vállalkozás küldetésének elősegítését, hogy szaktudásával és információival segítsen a döntés-előkészítésben. Gondot fordít arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzen, lépést tart a változásokkal, ismeri az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat. A könyvelő iroda felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos adózási megoldásokra. A könyvelő iroda a szolgáltatásait szakszerűen és gondosan, a jogszabályoknak megfelelően teljesíti.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó