Gartner piackutató: csökkent a PC-k eladása a harmadik negyedévben világszerte

2017. Október 19. 12:36

Az amerikai Gartner informatikai piackutató vállalat honlapján szereplő adatok szerint 67 millió személyi számítógépet értékesítette az idei harmadik negyedévben globálisan, ami 3,6 százalékos csökkenés a tavalyi azonos időszakkal összevetve.

A legnagyobb PC-gyártók közül a harmadik negyedévben csak a listavezető HP tudta növelni eladásait, a tavalyi harmadik negyedévhez képest 4,4 százalékkal.

Az eladásait tekintve második helyen álló Lenovo értékesítése a negyedévben 1,5 százalékkal csökkent, a lista harmadik helyezettje, a Dell eladása pedig 0,4 százalékkal mérséklődött.

Az idei harmadik negyedévben a HP piaci részesedése 21,8 százalékra nőtt az egy évvel korábbi 20,1 százalékról.

A Gartner elemzői azzal számolnak, hogy a folyó negyedév végén, és különösen jövőre már nő az eladott PC-k száma, miután Nyugat-Európában és Kínában felgyorsul a Windows 10 operációs rendszerre történő átállás.

 

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Kis Ágnes logo

Kis Ágnes

Békéscsaba

Megbízható, felkészült könyvelő a legjobb befektetés!

Silabus Adótanácsadó, Auditor Kft logo

Silabus Adótanácsadó, Auditor Kft

Budapest XIII. kerület

Szervezetünk közel 30 éve foglalkozik mikro- és kisvállalkozások valamint nonprofit szervezetek részére teljes körű könyvelési, beszámoló, közhasznú-sági jelentés készítési és adó tanácsadói, -bevallási tevékenységgel. Szükség esetén szervezetünktől független auditortis szervezünk.
Jelszavunk, hogy "Minden adót meg kell fizetni, amit nem lehet legálisan elkerülni."

KNEIM-GM KFT. logo

KNEIM-GM KFT.

Győr

Küldetésünk, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb adózási megoldásokat,így Ügyfeleinket a lehető legjövedelmezőbbé segítsük elő szaktudásunk és adójogi tapasztalatunk segítségével.

M.K.K. Egyesület Elnökének ajánlása:
"Az elmúlt évek során több száz könyvelővel találkoztam. Ezek közül csupán 10-20 kollégát ajánlanék jó szívvel országszerte. Mariann ezen kevesek közé tartozik. Ügyfeleihez való hozzáállása, szakértelme megalapozza ügyfelei bizalmát.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu