Kezdjünk el kvótázni!

2013. Május 17.

A folyamatért felelős munkatárssal beszéljük át a szerepét, és beszéljük meg vele, milyen kvótát várunk el tőle. Vagy nagyobb cégeknél vegyük rá a kereskedelmi igazgatót, hogy tegye ezt. Vasaljunk ki a csapatból előbb havi statisztikákat. Amikor rendszeresen időre leadják, akkor heti statisztikákat, majd végül napi statisztikákat. Mindenesetre ki kell tűzni a célt, és tudni kell, mit értek el belőle.

Kvóták, statisztikák per nap/hét/hó:
1. Új nevek száma
2. Kimenő kommunikáció száma
3. Jelentkező érdeklődők száma
3. Telefonok száma
4. Elérések száma
5. Találkozók száma
6. Szerződések száma
7. Bevétel
8. Árréstömeg
9. Profit – tulajdonosi számlán

Javaslat: Írja össze azokat az embereit, akik hajlandóak dolgoztatni a többieket, és gondolja ki, hogyan tudja a mozgóbérüket függővé tenni a bevételektől. Kezdjen el kvótázni.

Szerző: Kasza Tamás

Lezárási specialista, a Lezárási útmutató - Az értékesítés féltve őrzött titkai című könyv szerzője. Fő munkaterülete értékesítési csapatok felépítése és felső-vezetők coachingja. Ügyfelei között négy Év Vállalkozója díjnyertes található. Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, megváltoztatta a magyar értékesítői kultúrát, és bebizonyította, "hogy az értékesítés kulcsa a lezárás". Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker című újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának. Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Torma Andrea E.V. logo

Torma Andrea E.V.

Kiskunhalas

Könyvelés

Gold Accountant Bt logo

Gold Accountant Bt

Őrbottyán

Cégünk 1998 óta működik. Mikró, kis és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások komplett számviteli tevékenységét végezzük. Cégünk különlegessége, hogy Magyarországon bejegyzett, de német telephellyel és adószámmal is rendelkező cégek könyvelési és bérszámfejtési feladataival is foglalkozunk. Több, a szakmában igen neves könyvvizsgáló irodával van kapcsolatunk.
Célunk a vállalkozások színvonalas kiszolgálása, magas szintű szakmai tanácsadás a vállalkozói élet minden területén.

Ván Iroda Kft. logo

Ván Iroda Kft.

Kiskunhalas

Fő célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleink üzleti sikereinek előmozdítását.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó