Ne hanyagolja el a piackutatást!

2013. Május 16.

Külön fel szeretném hívni a figyelmet a piacfelmérés, piackutatás fontosságára.

Sokan azt hiszik, hogy ez csak a nagyvállalatok privilégiuma, s olyan sokba kerül, hogy egy kkv nem is gondolhat rá. Ez nincs így, a blogomban ( http://www.lilium.hu/blog_a ) ismertetek egy egyszerű, gyors és olcsó módszert piacfelmérésre.

Évente egy-két alkalommal a legkisebb mikrovállalkozásnak is kötelessége felmérnie a piacát! Enélkül csak vakon repül és folyamatosan váratlan csapások érik!

Tapasztalatom szerint csak a megideologizált lustaság áll a piacfelmérések útjában!

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Bándy Annamária  e.v. logo

Bándy Annamária e.v.

Budapest VI. kerület

Munkaadók számára bérelszámolást, TB- és munkaügyi ügyintézést, valamint ÁFA mentes egyéni vállalkozók könyvelését vállalom. Szájhagyomány útján jönnek az új ügyfelek, ami azt hiszem a legjobb ajánlólevél.

Tabula Kft logo

Tabula Kft

Budapest X. kerület

Tabula Kft - Precizitás Felsőfokon!

CSOKMA Kft. Könyvelőiroda logo

CSOKMA Kft. Könyvelőiroda

Nagykanizsa

Cégünk fő profilja a könyvelés és ehhez kapcsolódó szolgáltatásrendszer. Széles körű adózási és számviteli ismeretekkel állunk minden tisztelt Ügyfelünk rendelkezésére. A cél megvalósítása érdekében – ügyvéd, könyvvizsgáló, pályázatíró – partnereink bevonásával komplex szolgáltatást tudunk biztosítani Önnek!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó