Minden panasz ajándék

2013. Május 15.

Hiszen rámutat arra, hogy valamit

  • még nem szerveztünk meg elég jól,
  • még nem tanultunk be elég jól vagy
  • nem a megfelelő ember ül az adott helyen.

A panaszok kezelése kezdetben az ügyvezető dolga szokott lenni, de ahogy növekszik a cég, jobb ezt legalábbis megosztani. A panaszt meg kell becsülni, hiszen a legtöbb vevő némán továbbáll, csak minden tizedik kezd el panaszkodni arról, hogy nem azt kapja, amire számított, amit sugalltunk, mondtunk vagy hirdettünk neki, illetve amit elvárt volna tőlünk. Ne feledjük, hogy nemcsak a külső (vevőktől, alvállalkozóktól stb.) érkező panaszokat, hanem a belső, a munkatársaktól érkező panaszokat is kezelni kell!

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Bredor Kft logo

Bredor Kft

Budapest XXII. kerület

Termékdíj ügyintézői, regisztrált könyvelői és adótanácsadó végzettséggel rendelkezve vállaljuk elsősorban kettős könyvelést választó végek könyvelését, bérszámfejtését, környezetvédelmi termékdíj kötelezettséggel kapcsolatos ügyintézését, INTRASTAT adatszolgáltatást KSH felé

Mérleg-Adó 2000 Könyvelő Iroda - Tatabánya logo

Mérleg-Adó 2000 Könyvelő Iroda - Tatabánya

Tatabánya

A Mérleg-Adó 2000 Könyvelő Iroda Tatabányán és környékén nyújt könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés, adótanácsadás szolgáltatást.

Conto-Lab Könyvelői Kft. logo

Conto-Lab Könyvelői Kft.

Budapest XX. kerület

Cégünk kiemelt figyelmet fordít Partnereire, legyen szó akár egy néhány bizonylatos egyéni vállalkozóról, akár egy nagyobb árbevételű több száz bizonylattal működő cégről. Célunk, hogy szakmai tudásunkat felhasználva magas szintű számviteli, pénzügyi, munkaügyi szolgáltatást nyújtsunk az Ön cége számára, ezáltal szeretnénk hozzájárulni üzleti sikereihez.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó