Időt kell fordítani a munkaerő képzésére

2013. Május 08.

A munkaerő folyamatos képzésére a meghatározó és akár változásokat eredményező gazdasági körülmények ellenére is időt és energiát kell fordítani, amelyre most akár egy nap alatt is lehetősége nyílik a dolgozók készségfejlesztését támogató munkahelyek számára.
A már jól ismert Egynapos Programsorozat keretén belül olyan kompetenciafejlesztő programokon vehetnek részt az érdeklődő munkaszervezetek akár teljes létszámmal is, amellyel a mindennapos munkában azonnal beváltható tudást szerezhetnek.

A 2011. szeptember végén induló programsorozat során olyan témákat járhatnak körül – szakemberek vezetésével -, mint A munkavégzés 12 alaptörvénye, A kommunikáció 10 törvénye, A teljesítményértékelési rendszer a munkaszervezetben vagy A vezetői szerep átalakulása, de a tematikában a kimondottan közigazgatásban dolgozókat érintő előadások is szerepelnek. Az egy nap alatt megszerezhető kompetenciák a hatékony szervezeti működést támogatják, és lehetőséget biztosítanak a fejlesztésére is a már rendelkezésre álló eszközökkel.

Az Egynapos Programsorozatról további információkat a www.egynaposok.hu oldalon olvashat vagy a 06-1-266-7601 telefonszámon kaphat.

/FISZ Hírügynökség/

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

SZPB - Bér Bérszámfejtő Iroda logo

SZPB - Bér Bérszámfejtő Iroda

Békéscsaba

Bérszámfejtés, TB kifizetőhelyi számfejtés

MÁTRA-anniron Kft logo

MÁTRA-anniron Kft

Gyöngyös

Nekünk más könyvelőirodák a kollégáink, nem az ellenfeleink.

Auto-Komprex Kft -KOMPREX Könyvelőiroda logo

Auto-Komprex Kft -KOMPREX Könyvelőiroda

Székesfehérvár

KÖNYVELŐIRODÁNK naprakész szaktudással , kedvező adózási megoldással, felelősséggel, kellő diszkrécióval, stabil munkatársakkal biztosítja, hogy Önnek csak a vállalkozása feladatainak teljesítésére kell figyelnie.
Számvitel, adózás területét teljeskörűen átfogó szolgáltatást nyújtunk.
Biztosítjuk a jogszabályok, és azok változása naprakész követését.
Kapcsolatot tartunk a hatóságokkal. Folyamatosan tájékoztatjuk vállalkozása helyzetéről, naprakész adatokkal segítjük döntéseit.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton