A kiadványok szerepe az értékesítési tevékenységben

2013. Május 07.

Elképesztő mértékben tudják növelni egy cég eladásait a jó kiadványok!

A kiadvány lehet egy a terméket vagy szolgáltatást részletesen leíró prospektus vagy e-book, egy minden információt tartalmazó katalógus, egy olyan könyv, ami bemutatja a céget, a termékeit, a módszereit, az elért eredményeit.

A kiadványok csúcsa az oktatási céllal készített multimédiás infotermék, amely nemcsak bemutatja, hanem segít megtanulni és alkalmazásba is venni a cég által használt módszereket. A megírás természetesen elég nagy munka, de a legegyszerűbb ingyenes szoftver is képes már olyan formátumot előállítani, ami professzionálisnak tűnik.

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

ÁRGUS SZOLGÁLTATÓ KFT logo

ÁRGUS SZOLGÁLTATÓ KFT

SZENTENDRE

Több évtizedes pénzügyi, számviteli, adminisztratív és adótanácsadói tapasztalat. Diszkréció, megbízhatóság, barátságos légkör jellemző családi vállalkozásunkban.

Linimel Kft logo

Linimel Kft

Budapest XI. kerület

Felelőség teljes megbízható mínőségi szolgáltatás,határidőre történő könyvelés.Szolgáltatásunkat 14 éve végezük a vállalkozásoknak, munkánkat a pontosság és a korrekt ár jellemzi.

Solar-Sec Bt. logo

Solar-Sec Bt.

Budapest XVIII. kerület

Irodánkban biztos kezekben van vállalkozása jövője! 20 éves szakmai tapasztalattal, a vállalkozók érdekeit szem előtt tartó könyveléssel, és adótanácsadással biztosítjuk, hogy a nyereség legnagyobb része a cég zsebében maradjon. Reális áron dolgozunk. A könyvelési díj tartalmazza a bérszámfejtést, adóbevallás készítést, adótanácsadást, könyvelést, adóhivatal előtti képviseletet.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton