Legyen a cégnek bevezető terméke

2013. Május 06.

Új vevőt meggyőzni nehéz dolog. A kkv-k gazdasági környezete olyan amelyben sok az eszkimó (=eladó) és kevés a fóka (=vevő).

Ezért a legjobb olyan bevezető termékeket is tartani, amelyek a többihez képest nem túl drágák, de már megmutatják, mire is képes a cégünk.

Ezeket akár önköltségi vagy enyhén veszteséges áron is kínálhatjuk, csakhogy új vevőket nyerjünk.

Szolgáltatások esetén még tágabb tere nyílik ennek, ott akár egy-két ingyenes ajánlatot is megkockáztathatunk, csak hogy kommunikációba kerüljünk a potenciális vevővel.

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

StaBILL Könyvelőiroda logo

StaBILL Könyvelőiroda

Szeged

Könyvelése legyen stabil!
Mottónk:
" Jót s jól!
Ebben áll a nagy titok!"

Ön a vállalkozása eredményes működésére fordíthatja idejét és energiáját.
Mi ehhez naprakész, precíz, jogszabályoknak megfelelő, teljes körű számviteli szolgáltatással megteremtjük a könyvelés, az adóügyi és a számviteli terület biztonságát -az ügyfelek érdekeinek szem előtt tartásával.

Duo-Ász Könyvelő Iroda logo

Duo-Ász Könyvelő Iroda

Aszód

Irodánk vállalja egyéni és társas vállalkozások, alapítványok, egyesületek, társasházak teljes körű könyvelését, bér-tb-munkaügyi ügyintézését, alakulásban való közreműködést, NAV-Tb előtti képviseletet, bevallások határidőben való beküldését az iroda ügyfélkapuján keresztül és adó-üzletviteli tanácsadást.

Bánfi Könyvelőiroda logo

Bánfi Könyvelőiroda

Nagyszénás

Bevételét adókra, járulékokra,bírságokra költené? Akkor rossz helyen jár... Bevétele jelentős részét megtartaná? Forduljon hozzánk bizalommal !!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó