A diákok fele dolgozik a diákvállalkozások szövetsége szerint

2018. Október 08. 14:28

A 15 és 24 év közötti diákok fele, körülbelül 180 ezer fiatal dolgozik vagy munkát vállal még az idén a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége szerint.

Az MTI-vel hétfőn ismertetett összesítés alapján a tagszervezetek diákjai az idei első nyolc hónapban 25 milliárd forint, a tavalyi azonos időszakban 15 milliárd forint bevételt termeltek.

A szövetségnél évek óta egyre többen dolgoznak, a munkalehetőségek iránt a nyári hónapokban idén is megugrott az érdeklődés.

Az eredmények alapján az érdekképviselet úgy látja, hogy a diákszövetkezetek sikeresen kapcsolják össze a diákok igényeit a munkáltatók ajánlataival.

A diákmunka értékét és jelentőségét a munkaerőpiac szereplői is elismerik.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Napló logo

Napló

Szeged

Irodánknak sokirányú tapasztalata van a vállalkozási és egyéb szervezeti formák könyvelésében. Ezeket alkalmazzuk az aktuális törvényekkel és rendeletekkel kiegészítve. Bővítve a továbbképzéseken kapott friss információkkal. A megszerzett tudást folyamatosan fejlesztjük - ez előírás is - minden évben, több alkalommal. Így szinte minden területet ismerünk: Kft.; Bt.; ev.; egyesület; alapítvány; egyéb intézmény. Szerződést kötünk és számlát adunk, tájékoztatunk, könyvelünk, bért számfejtünk.

TAX ON 24 Adószakértő és Könyvviteli Szolgáltató Kft. logo

TAX ON 24 Adószakértő és Könyvviteli Szolgáltató Kft.

Kaposvár

A TAX ON 24 Kft. a vállalkozások ügyvitelét teljeskörüen átfogó szolgáltatást kínál Önnek, vállalkozói szerződéssel, garanciával, anyagi felelősséggel, üzleti diszkrécióval és könyvelői felelősségbiztosítással.

Konprog Team Kft logo

Konprog Team Kft

Budapest XI. kerület

Szeretné biztos kezekben tudni könyvelését?
Nem szeretne a számlákkal, papírokkal, pénzügyi kivonatokkal bajlódni? Biztos hátteret szeretne vállalkozásának?
Úgy érzi, hogy jelenlegi könyvelője nem törődik Önnel megfelelően? Szeretné a pénzéért az elvárható legjobb szolgáltatást megkapni?

Legyen Önnek is egy jó könyvelője!

Amit ajánlunk: Precíz, pontos, megbízható munka. Biztos tudáson alapuló, személyre szabott tanácsadás, folyamatos kapcsolattartás, hatékony probléma megoldás. Kedvező árak.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó