Art Market Budapest - Ötszáz művész alkotásai a művészeti vásáron

2018. Október 02. 13:49

Az Art Market Budapest idén várhatóan tovább erősíti pozícióit a közép- és kelet-európai régió vezető nemzetközi képzőművészeti vásáraként és a világ 25 országából több mint ezer kortárs műtárgyat mutat be.

6 ezer négyzetméteres alapterületen mintegy 1,5 kilométernyi falat építenek a műtárgyak számára, a V4-es díszvendégség kapcsán pedig a cseh, lengyel és szlovák kiállítók két galériaszigeten mutatkozhatnak be.

Újdonságként az Art Market négy kiemelt művészt is a látogatók figyelmébe ajánl: Tomek Baran lengyel festőművészt, Lukas Rittstein cseh szobrászművészt, Robitz Anikó magyar fotóművészt és Erik Sikora szlovák médiaművészt.

Visegrad Contemporary néven számos kísérőprogram fut majd a városban, New Visegrad Photography címmel pedig a négy ország fotóművészeinek legfiatalabb generációját ismerheti meg a közönség egy kurátori válogatáson keresztül.

Az A38 Galériában két nemzetközi jelentőségű magyar magángyűjtemény mutatkozik be, az óbudai Esernyős Galériában pedig lengyel kortárs művészeti kiállítást rendeznek.

Október 13-án Visegrádi napot tartanak a vásáron, a következő napon pedig a fotóművészet kerül az előtérbe.

Art Photo Budapest néven ismét a vásár kiemelt része lesz a fotóművészeti szekció és továbbra is nagy figyelmet fordítanak a művészetpedagógiai programokra.

Jimmy Nelson és Thomas Hodges brit fotóművészek személyesen eljönnek is a vásárra, Michel Platnic pedig Tel-Avivból érkezik majd.

A főváros és az Art Market Budapest között évek óta fennálló partnerségnek köszönhetően, a képzőművészeti vásár a CAFe Budapest kortárs művészeti fesztivál programjai közé is illeszkedik.

Az utóbbi nyolc évben Budapest sokat lépett előre a nemzetközi élhetőségi listákon, ennek az egyik fontos eleme a város kulturális élete. Mindebben nem elhanyagolható az olyan magánkezdeményezések hozzájárulása, mint az Art Market.

A Millenáris park közösségi tereiben 600 millió forintos gépészeti és esztétikai rekonstrukciót hajtottak végre, miután a park is megújult 300 millió forintból. A felújított épületben az első nagyrendezvény az Art Market Budapest lesz.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Németh Anita logo

Németh Anita

Budapest XIII. kerület

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem. Regisztrált mérlegképes könyvelőként, adótanácsadói képesítésem folyamatban van.
Célom, hogy a könyvelés és bevallások beadásán túl, a jogszabályok betartása mellett segítsem Ügyfeleimet gazdaságos működésük kialakításában.
Továbbá, hogy cégüket biztonságban tudják, és együttműködésünk hosszú távú legyen.

RFM Könyvelő Iroda logo

RFM Könyvelő Iroda

Budakeszi

Több mint 10 éves szakmai gyakorlattal vállaljuk egyéni és társas vállalkozások, civil szervezetek könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét könyvvizsgálói, ügyvédi háttérrel. Online könyvelést is végzünk, illetve igény esetén az anyagért házhoz megyünk. Partnereinkkel a kapcsolattartás rugalmas, nincs meghatározott munkaidő. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk vállalkozásuk helyzetéről, az adózást érintő változásokról. Felelősségbiztosítással rendelkezünk.

ABACUS DUO Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. Törökné Halász Zsuzsanna bejegyzett könyvvizsgáló logo

ABACUS DUO Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. Törökné Halász Zsuzsanna bejegyzett könyvvizsgáló

Békéscsaba

Ha hosszú távra keres partnert a számviteli, adózási feladatainak ellátására, és egy személyes, kizárólag Önt kiszolgáló könyvelő irodát keres, akkor mi vagyunk azok.
Egy könyvelő iroda, amely csak az Öné.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton