Mintegy 150 enteriőrön keresztül mutatkoznak be a legújabb lakberendezési trendek az Arénában

2018. Szeptember 24. 09:20

Mintegy 150 különböző enteriőrön keresztül mutatkoznak be a legújabb lakberendezési trendek a S/alon Budapest lakástrend kiállításon, amelyet péntektől vasárnapig rendeznek meg a Papp László Budapest Sportarénában.

A lakberendezés és az enteriőr design képviselői, magyar manufaktúrák, fiatal tervezőcsapatok, nemzetközi gyártók és forgalmazók termékei és ötletei lesznek láthatók a rendezvényen.

Az aréna tereiben lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a látogatóknak.

A rendezvény egyik kiemelt célja, hogy a közízlés formálása mellett összekapcsolja a magyar dizájn képviselőit is.

Ezért 13 pályakezdő és 13 ismert hazai tervező és gyártó mutatkozhat be az expón. A magyar tervezők megjelenésében kiemelt szerepe van a Magyar Divat és Design Ügynökségnek (MDDÜ), amely szakmai partnerként tudásával és tapasztalatával járul hozzá az esemény és a résztvevő magyar alkotók sikeréhez.

A fiatal tehetségek közül többen érkeznek kisszériás bútorkollekciókkal, az egyedi lámpák és világítótestek magyar piacán olyan különlegességekkel, mint a variálható modulokból összeállítható, vagy az üveg és réz újrahasznosításával alkotott lámpák, néhány fiatal tervezőnek és iparművésznek köszönhetően pedig változatos formák, technikák és anyagok lesznek láthatók karakteres kiegészítők formájában.

A fiatalok mellett találkozhat a közönség nemzetközi hírű magyar cégek egyedi kivitelezésű betontermék-palettájával is, amelyben megtalálható egyebek mellett a világ első cementtextil-kollekciója, valamint olyan biobetonból készült rendszer is, amely kiváló minőségű ivóvízzé alakítja át az esővizet.

Láthatók lesznek ergonomikus kialakítású kanapék, tölgyfapadlók, és kézműves technikákkal készített cement- és terrazzolapok is a magyar dizájnszekcióban.

A magyar tárgytervezés szereplőinek többsége manufakturális, kisszériás gyártásban gondolkodik, és nagyon szűk az az ipari kapcsolódási felület, amelyen az iparművész tervezők a gyártói munkában részt tudnak venni, ezért a Magyar Divat és Design Ügynökség hosszútávú célkitűzése olyan stratégiai partnerségek kialakítása, amelyek növelik az ország iparági exportját, fellendítik a magyarországi alapanyag-előállítást, erősítik a nemzetközi értékláncokba való bekapcsolódást, valamint ösztönzik az ipari innovációt.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Adó-Trend-X Consulting Kft logo

Adó-Trend-X Consulting Kft

Nyíregyháza

Könyvelőirodánk vállalja egyéni és társas vállalkozások, alapítványok, egyesületek teljes körű könyvelését, bér-tb-munkaügyi ügyintézését, alakulásban való közreműködést, NAV-Tb előtti képviseletet, bevallások határidőben való beküldését az iroda ügyfélkapuján keresztül és adó-üzletviteli tanácsadást.

Conto-Lab Könyvelői Kft. logo

Conto-Lab Könyvelői Kft.

Budapest XX. kerület

Cégünk kiemelt figyelmet fordít Partnereire, legyen szó akár egy néhány bizonylatos egyéni vállalkozóról, akár egy nagyobb árbevételű több száz bizonylattal működő cégről. Célunk, hogy szakmai tudásunkat felhasználva magas szintű számviteli, pénzügyi, munkaügyi szolgáltatást nyújtsunk az Ön cége számára, ezáltal szeretnénk hozzájárulni üzleti sikereihez.

Egresi-Lázár Noémy logo

Egresi-Lázár Noémy

Csömör

Teljes körű könyvviteli szolgáltatás, adótanácsadás, bérszámfejtés, beszámoló összeállítás könyvvizsgálói végzettséggel.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu