A Nemzeti Közművek elindította a földgáz applikációját

2018. Június 12. 08:55

A tájékoztatás szerint az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos felületen, környezetbarát módon tudják intézni földgáz- és áramügyeiket okostelefonon.

Az applikáció Android és IOS telefonokon érhető el, a letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak fogyasztást, valamint megtekinthetik, letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal kifizethetik. Az alkalmazás emlékeztetőt küld a diktálás esedékességéről, új számla érkezéséről.

A közleményben hangsúlyozzák, az ügyfelek az applikációkon keresztül igényelhetik a környezetbarát saját e-számlát, amely lényegesen leegyszerűsíti a számlákkal kapcsolatos ügyintézést.

Az applikációt - regisztrációt követően - a Nemzeti Közművek lakossági ügyfelei, illetve az egyetemes szolgáltatásban ellátott kis- és középvállalkozások használhatják - közölte a NKM Nemzeti Közművek Zrt.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Egresi-Lázár Noémy logo

Egresi-Lázár Noémy

Csömör

Teljes körű könyvviteli szolgáltatás, adótanácsadás, bérszámfejtés, beszámoló összeállítás könyvvizsgálói végzettséggel.

Kép-Tan Könyvelőiroda logo

Kép-Tan Könyvelőiroda

Budapest VI. kerület

Célunk, hogy ügyfeleink adminisztrációjának lehető legnagyobb részét elvégezve segítsük céljai elérésében, így a lehető legtöbb idejük marad saját szakmájuk művelésére. Nálunk a munka nem "futószalag"-szerű, hanem maximális figyelemmel, nem mellékesen a lehető legnagyobb körültekintéssel, probléma-megoldó készséggel fordulunk ügyfelünk felé.

PIROLA Bt logo

PIROLA Bt

Budapest XI. kerület

2000.év óta foglalkozom kis cégek teljes körű könyvelésével, adóbevallásával.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton