Március 23. és 25. között rendezik meg Magyarország legnagyobb autó-kiállítását

2018. Március 21. 09:15

Közölték, az AMTS (AutoMobil és Tuning Show) tíz különálló rendezvényt foglal magában, amelyek egy belépőjeggyel látogathatók.

A Hungexpo legújabb és legmodernebb, G jelű csarnokában például az autógyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a bemutatóra kilátogatók, több mint 20 márka kínálatából.

Az AMTS az E-Mobival közösen ismét külön vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.

A show idén is külön részleget szentel a zöld autózásnak.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

BONI-TEN Controll Kft. logo

BONI-TEN Controll Kft.

Budaörs

Mikro- és kisvállalkozások számára nyújtunk teljeskörű számviteli és adótanácsadói szolgáltatást. Mindezeket szakmai felelősségvállalással és új ügyfeleinknek egyedi kedvezményekkel tudjuk biztosítani.

MÁTRA-anniron Kft logo

MÁTRA-anniron Kft

Gyöngyös

Nekünk más könyvelőirodák a kollégáink, nem az ellenfeleink.

Támasz Adó Kft logo

Támasz Adó Kft

Budapest VI. kerület

Kis- és középvállalkozások részére vállalunk bérszámfejtést, könyvelést, adóbevallások elkészítését, mérlegbeszámoló összeállítását, Adóellenőrzések során hatóságok előtti képviseletet. Külön felkérésre vállalkozásvezetési tanácsadást. Induló vállalkozások részére tanácsadást, hogy a tevékenységüknek és feltételeiknek legmegfelelőbb vállalkozási formát tudják kiválasztani. Cégalapításához társügyvédi irodával rendelkezünk. Célunk, hogy mindenki elégedett ügyféllé váljon.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó