Közel egymillió palackkal növelte értékesítését tavaly a Varga Pincészet

2018. Március 12. 09:16

A badacsonyörsi pincészetük 4,6, míg a feldebrői 1,2 milliárd forint árbevételt ért el.

Elmondta, hogy minőségben és mennyiségben is kiváló szüretet zártak. A 2016-os 16 millió kilogrammal szemben 2017-ben 20,5 millió kiló szőlőt dolgoztak fel.

Felidézte, hogy tavaly 1,8 milliárd forintból felépült feldebrői borászatuk, amihez 100 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 1,2 milliárd forint kedvezményes kamatozású növekedési hitelt kaptak.

A fejlesztés 8,1 millió literre növelte a Varga Pincészet tárolókapacitását, amiből 3,3 millió liter az erjesztőkapacitás.

Boraik számos díjat nyertek, ezek közül kiemelte a száraz Irsai Olivér, Olaszrizling és az édes, késői szüretelésű Szürkebarát aranyérmét a borok nem hivatalos világbajnokságának számító bordeaux-i versenyen.

Az idei terméskilátásokról elmondta: 200 hektárnyi szőlőültetvényük jól viselte a tél végi extrém hideget.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

BT-TAX Könyvelőiroda logo

BT-TAX Könyvelőiroda

Gyöngyös

Egyéni vállalkozók, mikró-, kis- és középvállalkozások részére nyújtunk könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat.
Mi egy olyan könyvelőiroda vagyunk, akiket bármikor elérsz. Ne aggódj, ha kérdésed merülne fel, hívj fel minket, azonnal felvesszük a telefont. Na jó, 5-ből 4-szer. De néhány percen belül mindenképpen visszahívunk!

Csikós Medicina Kft logo

Csikós Medicina Kft

Budapest

Célunk, hogy megbízóink válláról -a törvényi előírások keretein belül- az adminisztrációs terhet vegyük le, s tanácsainkkal a befizetett adók és járulékok összegét minimalizáljuk.

Rentabilitás Kft logo

Rentabilitás Kft

Békéscsaba

A Rentabilitás Kft. több mint 35 éve végzi tevékenységét könyvviteli és tanácsadási területen. A társaságunk fő célja egy olyan szakértő csapat létrehozása, amelynek nem létezik megoldhatatlan számviteli vagy adózási feladat. Az ügyfélélményen alapuló visszajelzések számunkra azt mutatják, hogy a vállalkozók olyan könyvelőirodát keresnek ahol a szakértelem az elsődleges mérce. Ennek az elvárásnak igyekszünk minden nappal egyre jobban megfelelni.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu