Új gyorskölcsönző cég jelent meg a magyar piacon

2017. December 19. 08:46

A társaság az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében ismerteti: december 5-én megkezdte magyarországi operatív működését a MikroCredit Zrt. A társaság a legújabb technológiai lehetőségeket felhasználva kínál majd gyors folyósítású kisösszegű hiteleket, miután az indulás utáni 2-3 hónapos időszakban felméri a magyar ügyféligényeket.

A MikroCredit Zrt. nemzetközi befektetési társaság, a Hungarian-Georgian Investments Co. (HGI) 100 százalékos tulajdonában van. A HGI befektetői körébe két cég, illetve egy magánszemély tartozik. A társaság tulajdonosai a nemzetközi piacon széles körű tapasztalattal rendelkeznek az online hiteltermékek értékesítése és a pénzügyi termékek új piacokra történő bevezetése terén. A HGI-t vezető Zurab Davlianidze biztosítja a régiós know-how-t - ismertették a közleményben.

A MikroCredit Zrt. független piaci pénzügyi vállalkozásként működik. A tájékoztatás szerint a menedzsment jelentős bankszektori, valamint IT tapasztalatokkal rendelkező magyar szakemberekből áll össze. Az egyelőre 20 fős csapatot a piaci igényekhez igazítva fogják bővíteni - tették hozzá.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján publikált határozat szerint a jegybank augusztus 4-én, 60 millió forint induló tőkével engedélyezte a MikroCredit Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítását és működését.

 

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Dorothy-Mobil Kft logo

Dorothy-Mobil Kft

Budapest XXIII. kerület

Molnár Erzsébet, regisztrált mérlegképes könyvelő, a Dorothy-Mobil Kft ügyvezetője vagyok. 1990 óta végzek könyvelést vállalkozóként. Társaságunk 2011-ben alakult, fő tevékenység: Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység.
Irodám egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek teljes körű ügyviteli feladatait látja el. – Könyvelés, bérszámfejtés, adó-, számviteli- és üzletviteli tanácsadás, cégátvilágítás, alapítás, módosítás, stb - Fő elvem az ügyfélbarát

Kis Ágnes logo

Kis Ágnes

Békéscsaba

Megbízható, felkészült könyvelő a legjobb befektetés!

Tuti-Kontír Kft logo

Tuti-Kontír Kft

Budapest XXII. kerület

Könyvelés, bérszámfejtés 16 éves szakmai tapasztalattal.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu