Új gyorskölcsönző cég jelent meg a magyar piacon

2017. December 19. 08:46

A társaság az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében ismerteti: december 5-én megkezdte magyarországi operatív működését a MikroCredit Zrt. A társaság a legújabb technológiai lehetőségeket felhasználva kínál majd gyors folyósítású kisösszegű hiteleket, miután az indulás utáni 2-3 hónapos időszakban felméri a magyar ügyféligényeket.

A MikroCredit Zrt. nemzetközi befektetési társaság, a Hungarian-Georgian Investments Co. (HGI) 100 százalékos tulajdonában van. A HGI befektetői körébe két cég, illetve egy magánszemély tartozik. A társaság tulajdonosai a nemzetközi piacon széles körű tapasztalattal rendelkeznek az online hiteltermékek értékesítése és a pénzügyi termékek új piacokra történő bevezetése terén. A HGI-t vezető Zurab Davlianidze biztosítja a régiós know-how-t - ismertették a közleményben.

A MikroCredit Zrt. független piaci pénzügyi vállalkozásként működik. A tájékoztatás szerint a menedzsment jelentős bankszektori, valamint IT tapasztalatokkal rendelkező magyar szakemberekből áll össze. Az egyelőre 20 fős csapatot a piaci igényekhez igazítva fogják bővíteni - tették hozzá.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján publikált határozat szerint a jegybank augusztus 4-én, 60 millió forint induló tőkével engedélyezte a MikroCredit Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítását és működését.

 

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Farkas Csilla ev logo

Farkas Csilla ev

Bajna

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés magas színvonalon.

ARKCONSULTING Kft. logo

ARKCONSULTING Kft.

Budapest VI. kerület

Hisszük, hogy a vállalkozás számvitelének és adózásának naprakészsége és minőségi ellátása igazi versenyelőnyt biztosít a gazdaságban. Ez a felismerés vezetett oda, hogy kialakítsuk könyvelési szolgáltatás kiegészítéseként sajátos információs rendszerünket, mely támogatja, segíti, illetve döntési helyzetbe hozza a vállalkozásokat.

Számítunk a sikerben!

"Aki lábujjhegyre áll, nem áll szilárdan, Aki túlságosan nagyokat lép könnyen kibicsaklik a lába." (Popper Péter

Bódis Tünde logo

Bódis Tünde

Budapest XV. kerület

Bódis Tünde könyvelő vagyok, irodám a XV.kerületben található. Vállalkozásom könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat kínál rugalmas, pontos, szakképzett ügyintézéssel, versenyképes árakon.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu