Számviteli beszámoló

2013. Június 06.

Kérdezzen rá könyvelőjére, hogy cége számviteli beszámolójának közzététele és letétbe helyezése rendben van-e? A társasági adó és a helyi iparűzési adó bevallást benyújtották-e?

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Tax Nominee Kft logo

Tax Nominee Kft

Szeged

Könyvelő irodánk 2004. óta működik Szegeden. Vállaljuk egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok számviteli és adózási feladatainak teljes körű ellátását, precíz jogi háttérrel és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező jogi szakemberrel.
Vállaljuk továbbá a vállalkozások és cégek teljes körű bér és munkaügyi feladatainak ellátását is, több éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk a munkaerő kölcsönzés területén is.

Bruttó Conto Könyvelőiroda logo

Bruttó Conto Könyvelőiroda

Budapest XIV. kerület

Irodánk közel két évtizede nyújt számviteli szolgáltatásokat a legkülönfélébb profilú vállalkozásoknak, így tudásban és tapasztalatban nálunk nincs hiány. Ennek ellenére kizárólag mérlegképes végzettségű könyvelőink rendszeresen járnak továbbképzésekre és folyamatosan nyomon követik az adóváltozásokat, hogy mindig napra készek maradjunk a törvények tekintetében, és hogy partnereink számára biztosíthassuk a magas szintű szolgáltatást.

Tuti-Kontír Kft logo

Tuti-Kontír Kft

Budapest XI. kerület

Könyvelés, bérszámfejtés 20 éves szakmai tapasztalattal, jogászokkal.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu