Mabisz: az augusztusi viharok az átlagosnál több kárt okoztak

2017. Augusztus 16. 11:34

A két hétben csaknem 1,45 milliárd forint kárt okoztak a viharok, 16 500 kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz - írta a Mabisz.

Kiemelték, hogy a biztosító társaságokhoz az augusztus 10-13. közötti viharkár miatt kedd reggelig több mint 8500 kárbejelentés érkezett, a becsült kárérték megközelíti a 850 millió forintot.

A közlemény szerint a múlt heti viharok is illeszkedtek abba az elmúlt éveket is mind jobban jellemző tendenciába, hogy egyre koncentráltabban alakulnak ki Magyarországon extrém időjárási helyzetek, gyakran lokális viharok formájában, egy-egy kisebb területen idézve elő súlyos károkat.

A múlt hétvégén a legsúlyosabb károk Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyében történtek. A települések közül Szombathely, Sárvár, Zalaegerszeg és környéke volt leginkább érintett.

A korábbi hónapokkal ellentétben most nem a mezőgazdaságot, hanem túlnyomórészt az ingatlanokat érte kár, átlagosan százezer forint értékben - közölte a Mabisz.

 

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

StaBILL Könyvelőiroda logo

StaBILL Könyvelőiroda

Szeged

Könyvelése legyen stabil!
Mottónk:
" Jót s jól!
Ebben áll a nagy titok!"

Ön a vállalkozása eredményes működésére fordíthatja idejét és energiáját.
Mi ehhez naprakész, precíz, jogszabályoknak megfelelő, teljes körű számviteli szolgáltatással megteremtjük a könyvelés, az adóügyi és a számviteli terület biztonságát -az ügyfelek érdekeinek szem előtt tartásával.

Complex 2008 Kft logo

Complex 2008 Kft

Kaposvár

Könyvelés, számviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés több mint 20 éves tapasztalattal, egyéni vállalkozóknak, cégeknek nonprofit szervezeteknek.

Per-Rekult Kft. logo

Per-Rekult Kft.

Sárbogárd

Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k teljeskörű könyvelése, bérszámfejtése. Bevallások, mérlegek készítése. SZJA bevallás magánszemélyek részére.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó