Több száz termelői piac működik az országban

2017. Június 23. 10:15

A NAK csütörtöki, MTI-nek küldött közleménye kiemeli: a kamara célja, hogy minél többen válasszák a termelői és hagyományos piacokat rendszeres bevásárlásuk helyéül, így a termelők, élelmiszer-előállítók és a fogyasztók közötti közvetlen kapcsolat erősödjön.

A NAK internetes portálján országos, térképes piackereső szolgáltatással is segíti a vásárlókat és a termelőket: a felület segítségével a piacokról, valamint konkrétan az egyes termelőkről, árusokról és termékeikről is lehet informálódni.

A termelői piacokon elsősorban a friss, szezonális zöldségek, gyümölcsök, valamint az ökológiai termékek jutnak el közvetlenül a fogyasztóhoz. A kamara továbbra is ösztönzi a helyi termelői piacok alakulását, a meglévők fejlesztését - áll a közleményben.

 

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Szakmári Anna logo

Szakmári Anna

Seregélyes

Több éves számvitel és adózás területén szerzett tapasztalat
Mérlegképes könyvelői végzettség
Adótanácsadó végzettség

Kontora Ügyvitel Kft. logo

Kontora Ügyvitel Kft.

Budapest, Kemence

Vállaljuk gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét. Munkánkat precizen, pontosan felelősség vállalással végezzük. Korrekt áron, korrekt szolgáltatást nyújtunk.

E és T Consulto kft logo

E és T Consulto kft

Györ

Problémája van megoldjuk ,Vállalkozása könyvelését adóhatóság elötti képviseletét megoldjuk,adótanácsadás könyvelés,könyvizsgálat biztositással
Tanácsadás ,könyvelés felülvizsgálata,átvilágitása felelösségbiztositással.Cégünk 1998-ban alakult 2010-ben átalakult jogutoddal Kft-vé A vállalatirányitás a könyvitelig teljeskörü ügyviteli megoldások elsökézböl.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó