Több mint 4600 programmal várja a látogatókat a Szakmák éjszakája

2017. Április 21. 10:16

Több mint 4600 programmal várja a látogatókat a Szakmák éjszakája pénteken az ország több mint száz településén, a rendezvényhez csatlakozó intézmények a szakképzést kívánják népszerűsíteni programjaikkal.

A Szakmák éjszakája keretében a szakképzési centrumok oktatási intézményei mellett számos gyár, üzem és egyéb létesítmény - többek között áruház, vasúti forgalomirányító, bankfiók, vendéglátó hely, víztorony, posta - is megnyitja kapuit. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a gyakorlati programokra, vagy a saját kézzel végezhető tevékenységekre, így a látogatók maguk is kipróbálhatják a szakmák egyes fogásait, megtekinthetik a képző intézmények műhelymunkáját, interaktív programokon vehetnek részt.

A rendezők nem csupán a pályaválasztók, hanem a felnőttek számára is kínálnak programokat, a látogatók emellett az agrárképzésben elsajátítható szakmákkal is megismerkedhetnek.

A Szakmák éjszakáját másodszor rendezik meg idén pénteken este 18 órától, tavaly a programokra több mint 40 ezren látogattak el, így a rendezvény már az első alkalommal Európa egyik legjelentősebb pályaorientációs eseménye lett.

 

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Jupiter 2002 Szolgáltató BT logo

Jupiter 2002 Szolgáltató BT

Vértesboglár

Fizessen csak annyit, amennyit kell!

NBM Könyvelő Iroda - Zsombok Katalin e.v. logo

NBM Könyvelő Iroda - Zsombok Katalin e.v.

Szabadbattyán

Majd 20 éves tapasztalattal vállaljuk egyéni és társas vállalkozások bérszámfejtését-könyvelését, online kapcsolattartással - vagy személyes találkozókkal - igény szerint.

Könyvelőiroda Neumanné Érsek Szilvia logo

Könyvelőiroda Neumanné Érsek Szilvia

Székesfehérvár

Székesfehérvár Belvárosában, az Adóhivatalhoz, Okmányirodához közel működik irodám. Vállalom Egyéni és Társas vállalkozások teljeskörű könyvelését, bérszámfejtést , adótanácsadást, adóbevallások készítését. Társasházak és nonprofit szervezetek könyvelését is vállalom.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó