Informatikai eszközöket is vásárolhatnak a tanodák az ötmilliárdos támogatásból

2016. Szeptember 23. 10:28

Informatikai eszközöket is vásárolhatnak a tanodák abból az ötmilliárd forintos támogatásból, amelyet a kormány a fejlesztésükre fordít - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna  reggeli műsorában.

Langerné Victor Katalin elmondta: a pénzt tanulást segítő felszerelésekre is el lehet költeni, ezek alatt pedig nemcsak a könyveket értik, hanem egyebek mellett a táblagépeket és a társasjátékokat is. Ezenkívül a pedagógusok fizetése és szabadidős tevékenységek - például múzeumi és színházi látogatások, uszodába járás - finanszírozhatóak a támogatásból.

A helyettes államtitkár közlése szerint több mint százhetven tanoda nyert a pályázaton, az ország minden területéről.

Czibere Károly, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán jelentette be, hogy a kormány 2018 szeptemberéig több mint ötmilliárd forintot fordít a tanodafejlesztési program folytatására, amely képzett szakemberek segítségével hátrányos helyzetű gyermekeknek nyújt iskolaidő utáni többletfoglalkozást.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Solar-Sec Bt. logo

Solar-Sec Bt.

Budapest XVIII. kerület

Irodánkban biztos kezekben van vállalkozása jövője! 20 éves szakmai tapasztalattal, a vállalkozók érdekeit szem előtt tartó könyveléssel, és adótanácsadással biztosítjuk, hogy a nyereség legnagyobb része a cég zsebében maradjon. Reális áron dolgozunk. A könyvelési díj tartalmazza a bérszámfejtést, adóbevallás készítést, adótanácsadást, könyvelést, adóhivatal előtti képviseletet.

Diamond-Platinum Kft. logo

Diamond-Platinum Kft.

Budapest XIV. kerület

Megbízható, minőségi, pontos munka!

Klauzula Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft logo

Klauzula Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft

Budapest XI. kerület

Társaságunk 1995. óta segíti a hozzánk forduló gazdasági társaságok munkáját, eligazodását a törvények útvesztőjében.
Komplett könyvelői, bér-, és Tb-, munkaügyi szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkánkat szakmai felelősségbiztosítási háttérrel, könyvvizsgáló közvetlen irányítása mellett végezzük. Ügyfeleink részére NAV előtti képviseletet, valamint adószakértést is vállalunk.
Vállaljuk továbbá gazdasági társaságok könyvvizsgálatát, átalakulások auditálását.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu