Felfüggeszti a településfejlesztési pályázatot az irányító hatóság

2016. Május 24. 14:39

Forráskeret kimerülése miatt az irányító hatóság felfüggesztette a Vidékfejlesztési Programban 2016. február 9-én megjelent településfejlesztési kiírást, amelyre 2016. május 26-án éjfélig (23 óra 59 percig) lehet pályázatot beadni - közölte a Miniszterelnökség.

A Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés című kiírás 26,88 milliárd forint keretére az önkormányzatok, non-profit szervezetek és egyházi jogi személyek 2016. május 2-tól adhatták be pályázataik.

A vidéki térség kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztését érintő projektek sikeres megvalósulása érdekében fontos, hogy az ügyfelek részletesen tájékozódjanak a pályázati követelményekről és a felfüggesztést megelőzően gondoskodjanak a támogatási kérelem véglegesítéséről, benyújtásáról - hívja fel a figyelmet a Miniszterelnökség.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

RFM Könyvelő Iroda logo

RFM Könyvelő Iroda

Budakeszi

Több mint 10 éves szakmai gyakorlattal vállaljuk egyéni és társas vállalkozások, civil szervezetek könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét könyvvizsgálói, ügyvédi háttérrel. Online könyvelést is végzünk, illetve igény esetén az anyagért házhoz megyünk. Partnereinkkel a kapcsolattartás rugalmas, nincs meghatározott munkaidő. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk vállalkozásuk helyzetéről, az adózást érintő változásokról. Felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Man at work Bt. logo

Man at work Bt.

Debrecen

Családi vállalkozású könyvelő irodánk vállalja egyéni- és társas vállalkozások,társasházak, non-profit szervezetek teljes körű könyvelését, szakmai felelősségbiztosítással.

Pados Ferenc logo

Pados Ferenc

Sopron

Könyvelés, adótanácsadás alaptól.végelszámolásig

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton